Flag_of_the_United_Kingdom_1-2.png
En
Flag_of_Iran.png
فا

مزایا راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی1

نیروگاه خورشیدی خانگی

راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی، یک ایده درآمدزایی کارآمد

بکارگیری نیروگاه خورشیدی خانگی به منظور تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز منزل و محل کار یک ایده نوین جایگزین برای استفاده از منابع انرژی تجدید پذیر است. در این مقاله قصد داریم ابعاد گوناگون استفاده از انرژی پاک خورشیدی در منازل را مورد بررسی قرار دهیم.

مزایا راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی

در این بخش قصد داریم به بررسی و تحلیل مزیت های نیروگاه خورشیدی خانگی بپردازیم که برخی از این مزایا به شرح زیر هستند:

  •  هزینه قبض برق قابل بازگشت
  • امکان کسب درآمد جانبی از نیروگاه برق خورشیدی خانگی
  • امکان استفاده از برق خورشیدی در طول مدت شبانه روز
  • امکان ذخیره سازی برق و استفاده از برق در مواقع اضطراری
  • امکان راه اندازی برای تمامی اماکن خصوصی و دولتی
  • مناسب برای تامین برق اضطراری اماکن درمانی و امدادی

شما می توانید با اتصال سیستم نیروگاه خورشیدی خانگی خود به شبکه برق سراسری کشور در تامین برق مورد نیاز شهری به اداره برق منطقه خود کمک کنید و بابت این موضوع به صورت دائمی و مستمر درآمد داشته باشید

تجهیزات مورد نیاز برای سیستم نیروگاه برق خورشیدی خانگی

مهمترین جزء از یک نیروگاه برق خورشیدی خانگی پنل خورشیدی است؛ شما باید تعداد و نوع پنل های خورشیدی مورد نیاز برای سیستم را با توجه به ظرفیت نیروگاه خود و میزان برق تولیدی مورد انتظار خود انتخاب کنید. برای تشخیص نوع و تعداد پنل خورشیدی مورد نیاز برای منزل خود باید با یک کارشناس مجرب در حوزه برق خورشیدی مشورت کنید. شرکت تبدیل انرژی روشنا آماده ارائه خدمات مشاوره رایگان در راستای طراحی نیروگاه خورشیدی خانگی مناسب برای منزل و محل کار شما است.

نیروگاه خورشیدی خانگی

نیروگاه خورشیدی خانگی

یک جزء اصلی دیگر برای نیروگاه خورشیدی خانگی باتری است. باتری های خورشیدی بر اساس ظرفیت ذخیره سازی انرژی طبقه بندی می شوند و برای سیستم های برق خورشیدی اضطراری یک گزینه بسیار مناسب هستند. در سیستم برق اضطراری شما نیاز دارید که انرژی الکتریکی را ذخیره کنید تا بتوانید در زمان قطع برق شبکه سراسری یا در زمان غروب آفتاب از این سیستم استفاده کنید که این کار توسط باتری خورشیدی انجام می شود.

پنل های خورشیدی معمولا در قسمت فوقانی ساختمان و منزل شما نصب می شوند و برای نصب نیاز به یک پایه مخصوص یا استراکچر دارند. این استراکچر برای تحمل وزت پنل های خورشیدی باید از جنس فلز باشد و این فلز باید خاصیت ضد زنگ و ضد خوردگی داشته باشد تا در انواع شرایط آب و هوایی به خوبی دوام آورد. بنابراین، مناسب ترین فلز که معمولاً در ساخت استراکچر پنل خورشیدی مورد استفاده قرار می گیرد آلومینویم است.

جالب است بدانید که شرکت تبدیل انرژی روشنا علاوه بر خدمات طراحی و راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی سازنده و طراح انواع استراکچر پنل های خورشیدی هم می باشد.

درآمدزایی از نیروگاه برق خورشیدی خانگی

واقعیت این است که با توجه به شرایط حال حاضر کشور ایران راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی هزینه بیشتری نسبت به استفاده مستقیم از برق شهری دارد اما مزیت بزرگ آن برگشت پذیر بودن این هزینه و قابلیت درآمدزایی مستمر آن است. شما می توانید نیروگاه خورشیدی خانگی خود را به شبکه برق سراسری کشور متصل کنید و از طریق تزریق برق به شبکه سراسری برق از اداره برق پول دریافت کنید.

اداره برق با متقاضیان کسب درآمد از طریق راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی یک قرارداد مت دار معمولاً بیست ساله منعقد می کند که در آن مشترک خانگی متعهد می شود ظرفیت برق مذکور در قرارداد را طی مدت قرارداد برای شبکه برق سراسری تولید کنید و همچنین اداره برق موظف می شود به ازای هر کیلووات برق تزریق شده به شبکه سراسری خانگی از طریق نیروگاه خورشیدی خانگی به متقاضی پول پرداخت کند.

نتیجه گیری

استفاده از انرژی تجدیدپذیر خورشید بجای سوخت فسیلی به دلیل صرفه اقتصادی و نامحدود بودن منابع آن روز به روز بیشتر رواج پیدا می کند. راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی نیز یکی از اقداماتی است که در راستای بهبود سیاست مصرف انرژی مشترکین برق خانگی اتخاذ شده است. مشترکین خانگی می توانند از طریق راه اندازی نیروگاه خورشیدی خانگی غلاوه بر تامین برق مصرفی مورد نیاز خود از طریق تزریق برق به شبکه از این طریق درآمد داشته باشند و به عبارتی یک سرمایه گذاری امن و برگشت پذیر را تجربه کنند.

شرکت تبدیل انرژی روشنا یک مجموعه داتش بنیان است که می تواند خدمات مشاوره و طراحی اولیه نیروگاه خورشیدی خانگی را در سراسر کشور با بازدید رایگان برای شما انجام دهد و همچنین پس از تایید طرح اولیه صفر تا صد خدمات نصب و راه اندازی را برای شما انجام ده

 

 

میترا نظم آبادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق محفوظ است. طراحی، تولید و سئو توسط مجموعه داده کاوان دینا انجام شده است.